elokuuta 27, 2021

Sataa, sataa ropisee..

Aloitimme viikon sateisissa merkeissä eväsretkellä. Sade ei Hopsuja haitannut ja eväät maistui hyvälle. Lähimetsässä riitti paljon tutkittavaa. Kivillekin oli mukava kiipeillä! 









Lapset ovat ahkerasti hoitaneet hevosia ja ratsastaneet keppihevosilla tälläkin viikolla. 



Päiväpiirissä pohdimme yhdessä lasten kanssa, että voisimme keksiä uuden ruokalorun. Eräs Hopsulapsista ehdotti aiemmin kerhossa oppimaansa lorua ja muutkin lapset tykkäsivät lorusta, joten valitsimme sen uudeksi ruokaloruksi. Useampi lapsi on iltapäivisinkin lorutellut leikin lomassa "aurinko, aurinko lettuja paistaa..". Olemme myös laulaneet Pikkuiset kultakalat-laulua sekä Kaksi pientä-peikkolasta. Mansikka-siilikin (ryhmässä oleva pehmo) vierailee aina silloin tällöin Hopsujen päiväpiirissä. Mansikka-siili on joskus vähän höpsö ja ehkä hieman  hajamielinenkin eikä esim. ihan aina muista kaikkien lasten nimiä. Mansikka-siili tulee usein vierailulle esim. silloin, jos ryhmään tulee uusia lapsia tai vierailevia aikuisia.



Eräs Hopsulapsista oli tehnyt kotona äidin ja siskon kanssa kauneushoitoja ja tästä saimme idean Hopsujen omaan kauneushoitolaan. Aloimme valmistella ideaa keräämällä ja askartelemalla tarvikkeita hoitolaleikkiä varten. Nyt leikkiin on tuotu kampaamotarvikkeita ja peili, jonka kiinnitämme hoitopisteen seinälle. Askartelimme myös kauneustuotteille säilytyslaatikkoa. Kuvia jaamme tästä leikistä tulevilla viikoilla.

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! 🌞


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti