joulukuuta 10, 2021

Joulukalenteria ja heijastimien etsintää

 Joulukalenterin tarina jatkui ja tällä viikolla saimme leikilliseen joulukalenteriimme mukaan Pyry- ja Pähkinä-tontut sekä reen ja joulukuusen. Tarinassa alkoi myös sataa lunta, jonka jälkeen lumen keskellä oli myös Rusina-hiiri pitelemässä hiiren kokoon nähden suurta tähteä joulukuuseen. Lauloimme ja leikimme Rusina-hiiren kanssa Joulu tuntuu turkissa -laulun Laulua kuonoon, joulua tassuun -kirjasta.



Tontut Pyry ja Pähkinä kantoivat korissaan puukuormaa, joista rakennettiin pöytä. Pöytään katettiin monen sortin jouluherkkuja. 


Meillä Hopsuillakin oli myös pöytä katettuna samana päivänä jouluherkuista, kun saimme nauttia joululounasta joulumusiikin soidessa taustalla.  


Viime viikolla Merikarhun tarinassa Otava-kissa uskalsi tulla ulos majakasta, koska lapset olivat tehneet niin upeita majakoita valaisemaan autiota saarta. Tällä viikolla olimme metsässä etsimässä heijastimia ja sieltä löytyi muutaman heijastimen takaa myös avaimia. Minneköhän avaimet mahtavat kuulua? Käyvätköhän ne Otavan löytämään aarre-arkkuun, joka löytyi Heikki-hylkeen arkun sisältä?







Askartelimme tällä viikolla myös kuusia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti