helmikuuta 25, 2022

Talvirieha, rytmiharjoituksia ja kielisuihkua

 Vipinää vekaroihin-hankkeen koordinaattori Henry Söderlund järjesti meille mukavan talviriehan. Ohjelmassa oli mm. lumenluontikisa, puu palaa - pakko vaihtaa-leikki, lumienkeli-hippaa, haastekisa eri tehtävien muodossa sekä lumikasan rakennusta eri välineitä hyödyntäen. Riehan jälkeen lapset saivat äänestää, mitä mieltä olivat tapahtumasta. Suurin osa lapsista tykkäsi ja samantapaista toivottiin myös lisää. 


Muutama lapsi on siirtymässä Hopsuistakin ensi syksynä kielikylpyyn, joten lapset ovat innostuneet hieman harjoittelemaan ruotsia ja muitakin kieliä esim. ruokapöydässä sekä pukemistilanteissa. Päiväpiirissä olemme harjoitelleet laskemaan lapsia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Olemme myös harjoitelleet ruotsiksi eri vaatekappaleita. Olemme myös laulaneet ja leikkineet Karhu nukkuu-laulua eri kielillä.




Päiväpiirissä olemme harjoitelleet yhdessä rytmiin taputtamista Pakkanen-rytmilorun tahtiin sekä harjoitelleen tuttuja lauluja laulaen kiinnittäen huomiota, että laulamme samaan rytmiin. Pidimme myös nukketeatteriesityksen Kultakutri ja kolme karhua.



Ensi viikolla vietämme hiihtolomaa, osa lapsista hoidossa ja osa lomaillen. Mukavaa hiihtolomaviikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti