helmikuuta 18, 2022

Ystävänpäivä ja dinosaurusleikin uudistamista

Maanantaina vietimme Ystävänpäivää ja kiinnitimme erityistä huomiota kaverisuhteisiin. Päiväpiirissä luimme yhdessä Monen sortin ystävät-kirjaa ja mietimme yhdessä esim. miten ystäviä voi saada ja millainen on hyvä ystävä. Pohdimme myös yhdessä, mitä voisi tehdä, jos joku ei ole hyvä ystävä. Lounaalle siirryttäessä kukin lapsi sai vuorollaan valita itselleen ystävän, jonka kanssa haluaa yhdessä siirtyä ruokapöytään. 💕 

Lounaan jälkeen saimme jälkiruoaksi herkulliset ystävänpäivä-muffinsit, nam!


Tällä viikolla oli opiskelijamme näyttöviikko. Opiskelija askarteli lasten kanssa dinosaurusleikkiin kasveja ja puita. Opiskelija valmisteli etukäteen puuaihiot ja lapset leikkasivat lehtikuvioita, rypistelivät ja liimasivat koristeeksi värikkäitä kukkia silkkipaperista.





Valmiit puut kootaan ja ne tulevat dinoleikkiin rekvisiitaksi.


Tällä viikolla myös yksi lapsista halusi askarrella dinoleikkiin pesän. 

Osa lapsista huovutti myös dinosauruksen pesään munia.




Merikarhun huonetta olemme valmistelleet yllätyksenä lapsille ja huone sai tällä viikolla opiskelijan toimesta hieman vihreämpää ja luonnonmukaisempaa sisustusta.



Mansikkasiili oli herännyt talvihorroksesta ja kävi päiväpiirien aikana tervehtimässä lapsia. 


Päiväpiirissä olemme tällä viikolla mm. laulaneet ja leikkineet. Olemme mm. laulaneet Leipuri Hiivaa, Oli synkeä yö, Nalle tahtoo koputella ja Mörri-Möykky tanssii. Olemme lorutelleet luontoloruja sekä Harakka hyppii kivellä -lorua ja leikkineet myrkkysieni-leikkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti