toukokuuta 13, 2022

Merikarhun terveiset safarilta ja kevään ensimmäinen eväsretki

 Saimme päiväpiirin aikana ryhmän puhelimeen ihan oikean viestin Merikarhulta. Viestissä oli äänitervehdys ja Merikarhun kuvaama video Afrikan safarilta. Videolla näkyi Merikarhun lisäksi mm. jeeppi sekä monia eläimiä, kuten kirahveja, norsuja, apinoita, leijona sekä flamingoja ym. Tässä muutamia otoksia kuvien muodossa Merikarhun seikkailulta.








Jatkoimme leikkiympäristön uudistamista viidakko- ja safarihenkiseksi. Saimme yhteistyöllä valmistettua ryhmään kirahvin, jonka uusi asuinpaikka on ryhmätilamme eteisessä. Lapset äänestivät kirahville myös nimen. Päiväpiirissä lapset saivat keksiä ehdotuksia nimeksi ja neljästä hyvästä vaihtoehdosta eniten ääniä sai nimi Elsa. 

Valmistimme myös yhteistyönä papukaijoja. Oksa papukaijoille löytyi puistoretkeltä.





Tässä valmistumassa käärme wc-paperirullan hylsystä maalaamalla. Käärme tulee myös eteistilaan rekvisiitaksi ja on myös osa kevätjuhlaesitystämme.

Jumpassa harjoittelimme tällä viikolla sirkustaitoja ja tasapainoilua. Tässä tunnelmia harjoituksistamme. Sirkusaiheesta lisää ensi viikolla. 











Tässä valmistuu viirejä kevätjuhlaesitykseen. Samalla harjoitellaan saksien käsittelyä.

Kävimme kevään ensimmäisellä eväsretkellä Mussorintien leikkipuistossa. Retki oli onnistunut ja eväät maistui. Näimme matkalla paljon mielenkiintoista: mm. useita eri värisiä autoja, ambulanssin, puisia eläinpatsaita ja joutsenia. 














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti