toukokuuta 27, 2022

Sirkus Hopsula

 Hopsut innostuivat kevään aikana sirkuksesta, joten järjestimme kevätjuhlaesityksenä oikean sirkusesityksen - Sirkus Hopsulan. Saimme pitkästä aikaa kutsua myös yleisöä paikan päälle ja Hopsu-perheet tulivatkin ilolla seuraamaan esitystä. Sirkusesitys sai suuren suosion ja sana kiiri myös talon muihin ryhmiin, joten Hopsuja pyydettiin esiintymään vielä uudelleen oman talon väellekin.


Valmistimme esitykseen monenlaista rekvisiittaa ja hyödynsimme myös aiemmin valmistettuja koristeita. Teimme myös kutsut, julisteita, opasteita sekä pääsyliput. Kutsut jaettiin paperisena jokaiseen kotiin. 


Lapset liimasivat innokkaasti opasteita väripaperille kylteiksi ja osa lapsista auttoi myös ripustamaan kylttejä käytäville. Opasteet ja kyltit johdattivat yleisöä juhlapaikalle. 




Esiintyjillä oli luonnollisesti oma alue, jossa valmistauduttiin esityksiin.


Juhlan alkaessa muutama lapsi oli toivottamassa yleisöä tervetulleeksi ja jakoi pääsylippuja esitykseen yhdessä päiväkodin johtajan kanssa.


Myös Elsa-kirahvi oli mukana sirkuksessa ja toivotti kutsuvieraita tervetulleiksi. 

Tässä tunnelmakuvia hetkestä ennen vieraiden saapumista.






Ohjelmanumeroina sirkuksessa oli mm. nuoralla tanssia, söpöt pienet leijonat Afrikan savannilta, käärmeenlumousta, Huutoniemen vahvin lapsi sekä akrobatiaesityksiä, kuten kottikärryt ja kuperkeikkaesitys. Saimme nähdä myös hurjat mopotaiturit eli Hurmanajajat, taitavat Banzai-hyppijät sekä Huvikummun nopeimmat ja notkeimmat ryömijät. Juontajana ja sirkustirehtöörinä toimi Peppi Pitkätossu apureinaan mm. sirkuspelle ym.







Lopuksi kaikki esiintyjät palkittiin mitaleilla osallistumisesta Sirkus Hopsulaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti