huhtikuuta 30, 2021

Vapputunnelmissa

Vipinää vekaroihin -projektissa liikuntateemana on tällä hetkellä ketteryys ja parkour. Aloitimme viikon rakentamalla lähimetsään liikuntaradan. Rata aloitettiin tarkkuusheitolla.


Seuraavaksi vuorossa oli tasapainoilua kivien päällä sekä vauhdikasta hyppelyä laudalta toiselle.



Lopuksi alitimme oksa-esteen ja sujahdimme hulavanteen läpi. Kaikki lapset kiersivät radan moneen kertaan! Hiki tuli!




Viskarituokion aikana viskarit harjoittelivat tällä viikolla mm. laskemista lajittelemalla ja jakamalla vappupalloja kaikille päiväkodin kolmelle ryhmälle. Pienemmät lapset saivat olla apuna pumppaamassa ilmapalloihin ilmaa lepohetken jälkeen. Lopuksi koristeltiin yhdessä ryhmätila!



Eräs Hopsulapsista valmisti kaverille merirosvohatun päiväkodissa. Muutkin Hopsut innostuivat taittelemisesta ja lasten toiveesta vappuhattujakin valmistui taittelemalla. Hatut koristeltiin maalaamalla.



Jumpassa lapset saivat tällä viikolla valita liikuntakasseista välineitä jumppaan. Testiin pääsikin monenlaisia välineitä! Kivaa oli! Päätimme, että lainaamme välineitä myös ryhmäänkin tulevien viikkojen aikana. Lasten suosikkeja tällä viikolla oli mm. klovnin hattu, joka kehittää mm. tasapainoa. Myös keilaaminen sekä koripallon heitto ovat Hopsuille erityisen mieluisaa. Osa lapsista halusi myös kiipeillä.






Perjantaina pidimme vappunaamiaiset. Ohjelmassa oli laululeikkejä, popcorneilla herkuttelua ja kiltti gorillakin kävi vierailulla. Kutsuimme koko päivän toisiamme roolinimillä, tämä oli lasten mielestä hauskaa!



Naamiaisten jälkeen saimme lisää herkkuja! Lounaaksi oli lapsille yllätyksenä tortillat ja jälkiruoaksi pillimehua sekä munkkeja!



Hauskaa vappua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti